Deftones


  Cand: 13 Aug 2011
  Ora:17:00
  0
  674

  Anul acesta debuteaza la Arenele Romane din Bucuresti Alternative Summer Day, un eveniment de o zi dedicat rock-ului, care se va desfasura in paralel cu Summer Well.

  Cea mai importanta trupa de la Alternative Summer Day este Deftones, in deschiderea careia canta Implant Pentru Refuz, White Walls, Luna Amara si Parazitii.

  Publicul va putea asculta in cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al trupei americane, Diamond Eyes, dar si cele de pe albumele mai vechi Around the fur, Adrenaline sau White Pony.

  Biletele costa 110lei si 130lei in ziua concertului si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti etc si online de pe www.eventim.ro), reteaua Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online pe www.myticket.ro) si reteaua BILETOO (Reteaua Librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online pe www.biletoo.ro.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here