Deep Purple la Bucuresti in 2014

0
722

Trupa britanică de hard rock și heavy metal, Deep Purple va concerta pe data de 20 februarie 2014, la Sala Polivalentă din București.

Highway Star, Space Truckin’, Lazy si Smoke on the Water sunt melodii pe care toată lumea le știe și pe care le vom putea auzi live de la trupa revenita pe plaiuri românești. Intrați deja în canonul rock, alături de alte legende ca Led Zeppelin și Black Sabbath, Deep Purple continuă să lanseze albume și să străbată planeta în lung și în lat cu turneele lor sold out. 

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro la următoarele categorii de preț: 265 de lei (locuri pe scaun), 200 lei (golden ring – în picioare), 185, 145, 120 de lei (locuri pe scaun), 115 lei (gazon – în picioare) și 95 lei (peluza, pe scaune). În perioada următoare biletele vor putea fi achiziționate și din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu și Sala Palatului.  

Galerie video

SHARE
Articolul precedentPhilomena
Următorul articolZilele culturii ruse 2013 -editia a 3-a
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here