DecoStilDesign – expozitie de decoratiuni interioare, mobilier & design

0
678

UPDATE: Organizatorii expozițiilor Ideal Gardens și DecoStilDesign au anunțat că cele două evenimente au fost amânate. Mai multe detalii aici.

Expoziţia DecoStilDesignpropune un concept inedit pentru spaţiul autohton şi pentru piaţa târgurilor de design din Europa de Sud-Est.

Adunând produse care respectă cele mai noi tendinţe la nivel internaţional, îmbinând esteticul cu funcţionalul, evenimentul vine în întâmpinarea amatorilor de decoraţiuni interioare. Obiectele expuse (de la piese de mobilier până la stickere decorative) reflectă dinamismul tendinţelor pe piaţa de profil,  ilustrând viziunea actuală asupra frumosului.

Expoziţia, organizată în spaţiul ROMAERO Băneasa din Bucureşti, va fi deschisă în intervalul 25-28 aprilie 2013, fiind prima dintr-o serie de astfel de evenimente care se vor desfăşura anual.

SHARE
Articolul precedent8 femmes (R: Francois Ozon, 2002) – Trailer
Următorul articol8 femmes – o anchetă feminină
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here