Dans. Tehnologie. Interactivitate. In echilibru total


Cand: 24 Oct 2014
Ora:19.30
0
690

Stagiunea octombrie la Centrul Naţional al Dansului din Bucureşti ne-a pregătit un spectacol în două părţi, Dans. Tehnologie. Interactivitate, rezultat al colaborării dintre coregrafi şi performeri români şi străini. Primul din această serie se numeşte În echilibru total şi e bazat pe un concept de Dilmana Yordanova şi interpretat de Cristina Lilienfeld & Smaranda Gabudeanu.

Plecăm în explorarea noastră experimentând starea de echilibru dintre corp şi minte. Există cu adevărat echilibrul, sau este doar o aparenţă? Cum integrăm dezechilibrul în viaţa noastră şi cum îi cedăm sau nu? Aceste întrebări nu îşi caută răspunsuri, ci rezolvări şi viziuni personale.
Atingerea ca emoţie, influenţa externă şi comunicarea vin în continuarea explorării sistemului minte-corp oferind un context şi punând accentul pe relaţia cu mediul extern. Căutarea echilibrului în context de interacţiune umană devine, astfel, mai dificilă. Îi influențăm pe cei din jur la fel cum și ei ne influențează pe noi. Acţionăm, să lăsăm urme dar rareori ne oprim să ne uitam înapoi și să analizăm distanţa parcursă. Avem nevoie să fim împreuna, în armonie cu celălalt, dar în realitate petrecem mult timp luptând cu obstacole create tot de către noi.
Spectacolul multimedia "În echilibru total" se axează pe traducerea aspectelor comportamentului uman, a emoțiilor și a mecanismelor inconștiente (lumea interioară a performerilor), prin utilizarea limbajului de dans contemporan și introducerea unor coduri vizuale, sunete și soluții tehnologice interactive.
 (Prezentare oficială).

Bilet: 25 RON/ 15 RON redus

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here