Cui i-e frică de Virginia Woolf?

Unde: Edward Albee
Cand: 03 Aug 2014
Ora:20:00
0
970

Spectacolul Cui i-e frica de Virginia Woolf? jucat la Godot este pus in scena de Mariana Cămărașan și Alexandra Penciuc, cu actorii Florina Gleznea, Ionuț Grama, Sînziana Nicola si Emil MăndănacSpectacolul a fost dublu-nominalizat la Premiile UNITER  2009 pentru cel mai bun debut actoricesc: Florina Gleznea și Ionuț Grama.

Cui i-e frica de Virginia Woolf? este unul dintre cele mai bune texte de teatru scrise, care a suferit si o ecranizare sclipitoare, cea cu Elizabeth Taylor si Richard Burton in rolurile principale, in 1966. 

Cui i-e frică de Virginia Woolf? trateaza tema asa-zisei "familii perfecte". George (Ionuț Grama), profesorul de istorie și Martha (Florina Gleznea), acida sa soție și fiica șefului universității, se întorc acasă după o petrecere.

Dar noaptea abia începe, pentru ca demonii relatiei lor vor ieși la lumină. Catalizatorul este un cuplu tanar, inca nebotezat in dificultatile maritale. Martha i-a invitat la ei acasă pe noii veniți în campusul universitar, blondul Nick (Emil Măndănac) și naiva lui soție, Honey (Sînziana Nicola). Ceea ce urmează va demonstra că nimic nu e mai irezistibil și terifiant decât cruzimea.

Regia și scenografia sunt semnate de Mariana Cămărășan și Alexandra Penciuc. Cele doua au semnat impreuna si Amalia respiră adânc și Rabbit Hole la Teatrul Act, Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva la Teatrul Odeon.

Biletul costa 35 lei.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here