(Cu)cuieinfrunte

0
727

(Cu)cuieînfrunte este un two-men show conceput ca un stand-up theater. Cei doi actori, Radu Iacoban și Tudor Aaron Istodor, au fost inspirați de Eric Bogosian, actor și scriitor american care își interpreta monoloagele în pauzele concertelor punk rock din New York. 

Întocmai precum monoloagele muzei Bogosian, (Cu)cuieînfrunte este o comedie acidă și o satiră a societății. Spectacolul nu are la bază niciun concept regizoral. Cei doi actori interpretează în timp ce se plimbă prin public sau stau pe scaun – singurul element de decor.

Spectacol-manifest care provoacă audiența, totodată amuzând-o, (Cu)cuieînfrunte a luat naștere dintr-o pură curiozitate: La început a fost o discuţie cu Voicu, chiar în Green, după un spectacol. Lumea bea , vorbea, fuma… şi mă gândeam cum ar fi ca, într-o zi obişnuită, cineva, la un moment dat, să se ridice şi să zică ceva, oamenii să-l asculte şi dacă e ceva interesant, dacă sensibilitatea vorbitorului poate acoperi masa aceea de oameni veniţi să bea un cico, înseamnă că pariul e câştigat. Înseamnă că ideea de început a fost modificată parţial şi putem deja vorbi de un happening teatral…(Radu Iacoban).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here