Crystal Fairy

0
578

Crystal Fairy este un film în care îl vom regăsi pe Michael Cera (Juno, Superbad) în rolul unui tânăr a cărui viață este o petrecere continuă. Este iresponsabil, fără griji, iar lumea în care trăiește este plină de  haos.

Jamie (Michael Cera) călătorește alături de prietenii săi în Chile, petrecâdu-și majoritatea timpului amețiți de consumul diverselor droguri. La un moment dat, decid să meargă în deșertul Atacama, în căutarea unei specii de cactus cu proprietăți halucinogene. În timpul călătoriei, o întâlnesc pe Crystal Fairy, o femeie excentrică din America, pe care Jamie (Michael Cera) o invită să li se alăture. Nu durează mult însă până când cei doi realizează că nu se înțeleg deloc, iar compania femeii devine neplăcută. În cele din urmă, toată experiența devine una moralizatoare pentru tânăr, care va fi nevoit să se confrunte cu maturitatea.

Regizorul și scenaristul Sebastian Silva a declarat că filmul este bazat pe experiențe proprii din tinerețea nechibzuită. Filmul a câștigat premiul Directing Award (World Cinema Dramatic) la Festivalul de Film Sundance 2013.  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here