Creepy Animation Night 4 in cadrul Anim’est

  0
  716

  Vineri, 12 octombrie, incepand cu ora 23:00, amatorii animatiilor bizare sunt asteptati la editia a patra a Creepy Animation Night, devenita deja traditie in cadrul Anim'est. Apropiindu-ne de gala in care se vor anunta castigatorii, Festivalul ia o pauza de la proiectiile filmelor aflate in competitie cu un set de 22 de scurtmetraje de animatie, grupate in trei calupuri.

  Un live act va intretine publicul intre reprize, asigurat de asocierea dintre formatia Traum cu artistul vizual Marius Rosu.

  Printre scurtmetrajele proiectate se afla Bobby Yeah (r. Robert Morgan), premiat la Festivalul de scurtmetraj de la Clermont-Ferrand si nominalizat la BAFTA si Temptation (r. Loris Accaries, Marie Ayme, Claire Baudean, Audrey Janvier) care vine direct din competitia Festivalului Annecy 2012, cu o viziune viscerala a erotismului feminin.  Rabbid si Lazarov sunt doua opere semnate Nieto (www.luisnieto.com), cunoscut mai ales in advertising, pentru multe spoturi celebre (Nike, Coca Cola, Heineken, Peugeot), dar si pentru clipurile Faithless.

  Biletele individuale pentru eveniment costa 30 de lei si pot fi achizitionate in avans pe ticketfan.ro si biletoo.ro, ca si din reteaua magazinelor Flanco.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here