Creative Est #0


Cand: 06 Sep - 07 Sep 2014
0
581

În weekend-ul 6-7 septembrie, la Grădina Botanică a Universității București are loc prima ediție a festivalului Creative Est #0 – un eveniment care urmărește inițierea iubitorilor de design, artă contemporană, film, muzică și gastronomie în rețeta succesului celor mai multe branduri de profil.

Programul festivalului:

Sâmbătă, 6 februarie:

Festivalul începe la orele 16:00. În zona Discover & Eperiment vei face cunoștință cu cele peste 30 de branduri locale implicate în proiect.  Fie că le cunoști sau nu, la Creative Est #0 ți se va prezenta traiectoria lor: de la idee la produs de succes, poveștile celor de la Intro, cai verzi pe pereți, Dizainăr ( și lista continuă pe creativeest.ro) te vor inspira cu siguranță.

La orele 17:00 începe Aperitiv Creativ, cadrul unor dezbateri despre film, design și artă contemporană. Invitații Aperitiv Creativ sunt oameni creativi (cum altfel?) care activează în zone diverse și care pun la bătaie experiențe la fel de diverse. Actorul Andi Vasluianu, regizorul Andrei Crețulescu și Oana Radu – managerul festivalului de film românesc de la New York, New Waves – vor acoperi partea de film a dezbaterilor, în timp ce Mihnea Ghilduș și Irina Alexandru vor discuta despre provocarea pe care o presupune realizarea unui proiect de design, iar Cosmin Năsui va ridica problema culturii contemporane.

La ora 20:00 are loc o licitație de obiecte de design românesc în cadrul evenimentului „Prețuiesc Desgnul Românesc”, urmată de la orele 21:00 de proiecții de scurtmetraje: producții marca Shorts Up, Kowalski al lui Andrei Crețulescu și o retrospectivă a succeselor românești la festivalul internațional de publicitate Cannes Lions.

Duminică, 7 septembrie:

Ziua Brunch & Relax începe la orele 12:00 cu o manifestare gastronomică a celor mai cunoscute bucătării urbane din București (FROG, Burger Van, Plastilina Mobilă), eveniment urmat de workshop-uri de pictură și gătit dedicate copiilor.

Creative Est #0 se încheie cu un concert susținut de trupa Byron împreună cu Simona Radu, începând cu orele 16:00.

Biletele pot fi achiziționate pe eventim.ro sau la Grădina Botanică în zilele de festival la prețul de 30 RON/zi. Abonamentul pentru ambele zile de festival costă 50 RON

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here