Cowboys & Aliens


Premiera: 26 August 2011
0
537

Cowboys & Aliens va atrage probabil in cinematografe pustani interesati de actiune si pe cei care vor dori sa il vada pe Daniel Craig (in asteptarea noului film James Bond care, apropo, e anuntat pentru 2012) sau pe Dl. Indiana Jones, Harrison Ford. Dar reteta distractie cu impuscaturi / batai si ochii albastri ai lui Daniel Craig (bineinteles ca si talentul lui actoricesc merita) nu e un targ prea rau pana la urma pentru un weekend de vara.

Pentru ca altfel, sinceritatea dezarmanta cu care autorii anunta inca din titlu combinatia abracadabranta dintre un western si un film SF nu cred ca va cuceri. Pe langa aceasta meteahna evidenta, filmul pare din trailer mai degraba un joc pe calculator, pentru ca personajele par desprinse din contemporaneitate, nu sunt suficient de credibile sau marcate de viata grea din Vestul Salbatic de secol XIX.

In contrapartea lui Ford si Craig, femininul e reprezentat in film de Olivia Wilde, pe care o stiti probabil ca doctorita non-conformista din serialul Dr. House.

Filmul este regizat de Jon Favreau, cel care a regizat si cele doua ecranizari Iron Man, si produs de Steven Spielberg, a se citi recomandat de Spielberg prin numele lui.

Sinopsis: Filmul face parte din clasicul gen "noi contra extraterestri/virusi/dusmani ai umanitatii". Daniel Craig se trezeste in desert fara memorie si identitate. In curand, desi primit cu ostilitate de comunitatea din Absolution, este prins in lupta alaturi de serif (Harisson Ford) impotriva extraterestrilor.

 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here