Corul Madrigal la Ateneul Roman – Concert special de Craciun

0
586

Pentru că se apropie sărbătorile, Corul Madrigal condus de Voicu Popescu si Anna Ungureanu va susține un concert de colinde românești pe 9 decembrie, la Ateneul Român. Colindele interpretate vor fi cele cuprinse pe primul album al corului Madrigal de acum 45 de ani. Se adauga lucrarea Navidad Nuestra, semnată Ariel Ramirez, compozitor argentinian.

Spectacolul din Bucureşti va avea două reprezentaţii (orele 16:00 şi  20:00) şi se înscrie într-un turneu desfăşurat pe parcursul lunii decembrie la nivel naţional.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Biletoo, atât la punctele de vânzare (magazinul Unirea, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco), cât şi online.

Există două categorii de preţuri: 150 lei (pentru reprezentaţia de la ora 16:00), respectiv 200 lei pentru concertul de la ora 20:00.
 

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThe Big Lebowski – Dude
Următorul articolConcert Nikos Christodoulou – Martino Tirimo la Sala Radio
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here