Cont(r)ACTe la Teatrul Act

Unde: Mike Bartlett
Cand: 09 May 2015
Ora:19:00
0
759

Cont(r)ACTe, cea mai nouă producție ARCUB şi Teatrul ACT,  este una dintre acele piese care vorbește despre realitățile dulci-amărui ale lumii moderne:  visele de carieră strălucită pe care le are fiecare absolvent de facultate, ideal  într-o companie de top. 

Pe scurt, este povestea Emei, o tănără proaspăt intrată pe piața muncii, care, la scurt timp după angajare descoperă chiar de la șefa sa că lucrurile nu sunt tocmai ce păreau să fie. Din acest punct de vedere, cont(r)ACTe poate fi considerat nu doar un spectacol de teatru, ci şi oportunitatea de a asista la un workshop de perfecţionare, la un training (Cristi Juncu).

Scrisă de dramaturgul britanic Mike Bartlett, piesa le are în distribuție pe Theodora Stanciu și Diana Cavallioti. Regia şi traducerea  sunt semnate de Cristi Juncu.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Prețul unui bilet este de 30 lei (integral) şi, respectiv,  25 lei redus (elevi, studenţi și pensionari). Casa de bilete este deschisă zilnic între 11.00 – 18.30 și în weekend între  12.00 și 18.30.

Spectacolul a avut avanpremiera la finalul anului 2013 şi se joacă la Teatrul Act în stagiunea 2013-2014.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here