Concert Tori Amos 2014

0
774

Tori Amos, considerată una dintre legendele muzicii contemporane, completează lista concertelor verii lui 2014. După 7 ani de la prima vizită în România, ea va susține un nou spectacol pe 19 iunie la Arenele Romane.

Cântăreața a fost încadrată de revista Rolling Stone printe primii 5 cei mai buni artiști live ai lumii. Stilul său muzical este greu de catalogat, fiind o combinație între piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop și multe alte elemente. Concertul pe care Tori Amos îl va susține la București face parte din turneul de promovare a celui de-al 14 album al său, Unrepentant Geraldines, ce va fi lansat în primăvara acestui an.

Biletele au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate la prețuri între 95 și 245 de lei pe www.myticket.ro, iar în curând vor fi disponibile și în rețeaua Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentB’estfest Summer Camp 2014
Următorul articolLocke – Trailer (R: Steven Knight), cu Tom Hardy
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here