Concert The Animals & The Troggs


  Cand: 23 May 2013
  0
  839

  UPDATE: Concertul din februarie a fost reprogramat în 2 spectacole diferite, ce vor avea loc în zilele de 12 mai 2013 (The Troggs) și 23 mai 2013 (The Animals & Friends). Biletele pentru evenimentul din 26 februarie rămân valabile pentru ambele concerte din mai, posesorii beneficiind de cele mai bune locuri.

  Pentru concertele reprogramate, biletele vor fi disponibile din 4 martie, la următoarele prețuri: până în ziua concertului – 60 de lei cu loc și 40 de lei în picioare, în ziua concertului – 80 de lei cu loc și 50 de lei în picioare.
   

  Pe 26 februarie 2013, la Hard Rock Café, are loc concertul legendarelor trupe The Animals şi The Troggs. Evenimentul face parte din Greatest Hits Tour şi simbolizează 45 de ani de la prima apariţie pe scenă a The Troggs, cunoscuţi ca pionierii punk rock-ului britanic.

  Înfiinţate în anii ’60, The Animals şi The Troggs au adunat o serie impresionantă de hituri precum: The House of the Rising Sun, Don't Let Me Be Misunderstood, I Put a Spell On You, Love is all around, With A Girl Like You, Anyway That You Want Me.

  Biletele sunt disponibile la preţul de 75 RON în picioare sau 100 Ron loc la masă.

  Biletele pot fi achiziționate prin intermediul iabilet.ro, rezervariclub.ro, metalhead.ro, bestmusic.ro, online pe www.rockevents.ro, direct de la club sau prin rezervare la marketing@rockevents.ro. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here