Concert TARKOVSKY REDUX (Lucian Ban, Silent Strike)

0
584

Pianistul de jazz Lucian Ban revine in Romania intr-un concert pe 12 mai, la Festivalul Filmului European: Tarkovsky Redux.

Muzica va fi inspirata din filmele regizorului Andrei Tarkovski: Oglinda, Calauza, Nostalgia si Sacrificiul, cu scene din aceste filme mixate, aranjate si proiectate de Dan Basu. Muzica este compusa si va fi interpretata live de Lucian Ban si violonistul Mat Maneri (New York), la care se adauga contributia electronica a DJ Silent Strike.

Biletele pentru concertul Tarkovsky Redux sunt puse in vanzare la casa de bilete ArCuB (Str. Batiştei nr. 14) şi online pe www.arcub.ro. Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

LUCIAN BAN este pianist şi compozitor newyorkez de origine română. A înregistrat şase albume ca solist pentru case de discuri din Statele Unite şi Europa. Este liderul trupei ELEVATION. A compus muzica pentru 20 de producţii teatrale, de film şi balet.  Cele mai recente piese ale sale au fost compuse pentru spectacolul Waxing West, al Savianei Stănescu, de la Teatrul La MaMa din New York.

www.lucianban.com

MAT MANERI a fost nominalizat în 2006 la premiile Grammy pentru cel mai bun album de muzică alternativă. Din anii ’90, Mat face parte, alături de Randy Peterson, din Joe Maneri Quartet. În 1996 înfiinţează patru formaţii şi începe să înregistreze ca solist. Colaborează îndeaproape cu basiştii Ed Schuller, Mark Dresser, William Parker, Michael Formanek, Barre Phillips şi John Lockwood. Mereu deschis inovaţiei, Mat a lucrat de asemenea cu Joe Morris, John Medeski, Tim Berne, Cecil McBee, T.K. Ramakrishnan, Franz Kogelman, Roy Campbell, Spring Heel Jack, Draze Hoops şi are un remix în colecţia Illy B Eats.

www.myspace.com/matmaneri

SILENT STRIKE este compozitor de muzică electronică şi sound designer. Până în prezent, cele mai importante evenimente la care a participat au fost deschiderile la concertele celor de la Faithless, Amon Tobin, Bonobo sau DJ Food din Bucureşti.

www.silentstrike.ro

Galerie video

SHARE
Articolul precedentVama Veche – Nu am chef azi
Următorul articolTrying out yoga for the first time
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here