Concert Roger Waters: The Wall

0
677

Pe lista concertelor mari anunțate pentru 2013 se adaugă, după Depeche Mode și Rammstein, numele lui Roger Waters, basistul şi membrul fondator al trupei Pink Floyd. Pe 28 august Waters va veni în Piața Constituției cu show-ul The Wall, gândit în jurul albumului cu acelaşi nume al trupei.

Partea muzicală va fi dublată de un decor grandios: un zid imens va fi interpus între scenă și public, amintind de turneul Pink Floyd din 1977, In the flesh tour. Un ecran imens de proiecții, animații și efecte grafice impresionante vor întregi spectacolul, transformându-l în cea mai complexă producţie a momentului.

Waters a cerut și Primăriei Capitalei permisiunea de a opri iluminatul public în timpul concertului, pentru ca show-ul vizual să poată fi resimţit la adevărata valoare.

Biletele pot fi achiziționate online de pe myticket.ro, la următoarele categorii de preț:  

Gazon B – 135 lei

Gazon A – 180 lei

Golden Ring – 280 lei

Premium Tribune – 585 lei

Diamond Seats – 950 lei

Galerie video

SHARE
Articolul precedentLugansky – Chopin – Nocturne op.27-2
Următorul articolAlps
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here