Concert Pink Martini


  Cand: 26 May 2012
  Ora:20:00
  0
  665

  Trupa americana Pink Martini vine din nou in Romania cu melodii frumoase, calde, cosmopolite, clasice dar fresh, cantate de voci feminine suave, care te fac sa respiri atmosfera glamour aproape coplesitoare a Hollywoodului din perioada de aur a anilor '40-'50 (inspiratia Pink Martini).

  Pink Martini, asemanatoare in abordarea muzicii cu trupa Nouvelle Vague (care este mai thrashy-rock) si Koop, este cat se poate de postmoderna, practicand o forma de arheologie muzicala pentru descoperirea de sunete si melodii interesante in muzica de aiurea (jazz, clasica, muzica ruseasca, cubano, chanson, orientala etc), pentru a le combina apoi creativ.

  Concertul face parte din turneul de promovare a noului album, A Retrospective, o compilatie cu cele mai bune melodii de pe cele sase albume anterioare: Una Notte a Napoli, Hang on Little Tomato, Donde Estas Yolanda?, Hey Eugene, Sympatique, Lilly, Que Sera Sera si Amado Mio (le poti asculta mai jos).

  Pe acest album isi face debutul vocal regizorul american Gus Van Sant, care canta Moon River.

  Bilete

  Până pe 19 februarie biletele pot fi achiziţionate la preţuri promoţionale: 88 lei, 112 lei, 136 lei, 160 lei, în funcţie de categorie.

  Începând cu 20 februarie, biletele se vor vinde la urmatoarele preturi: 110 lei, 140 lei, 170 lei sau 200 lei.

  Ele se pot cumpăra online, pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim (strada Polonă nr. 15). 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here