Concert Noora Noor – Mogosoaia 2014

0
641

Un concert într-un decor feeric în grădina unui palat. Este dorinţa multor visători care şi-au imaginat o petrecere în preajma unei bijuterii arhitectonice, situate pe malul unui lac. Organizatorii din spatele WonderDay s-au gandit la un eveniment în care să îi aducă pe Noora Noor şi Asaf Avidan pe domeniul de la Mogoşoaia. Evenimentul va avea loc pe data de 29 iunie 2014, începând cu ora 20:00.

Cântăreaţă norvegiană având origini africane, Noora Noor, este considerată una dintre cele mai bune artiste soul din Europa. A urcat pe scenă încă de la vârsta de 8 ani, iar la 15 ani semna deja contracte. Albumele Curious (1999) şi All I Am (2004) au făcut-o celebră. Ultimul album se numeşte Soul Deep şi a fost bine primit de publicul ce i-a oferit statutul de regină a genului neo-soul.

WonderDayeste un eveniment-concept, unde muzica, artele vizuale şi instalaţiile de lumini spectaculoase transformă spaţiul din jurul Palatului Mogoşoaia într-un decor neconvenţional.

Preţul biletului de intrare este:

99 lei – Early Bird, achiziţionat între 5 martie -5 aprilie

129 lei – Regular, achiziţionat între 6 aprilie -6 mai

139 lei –  achiziţionat între 7 mai – 7 iunie

149 lei  – achiziţionat între 8-28 iunie

160 – On show day, achiziţionat în ziua evenimentului, la intrare, în limita numărului de bilete disponibile

Galerie video

SHARE
Articolul precedentClear History (2013) – Trailer
Următorul articolScrisorile de dragoste ale lui Camus
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here