Concert Megadeth la Arenele Romane – mai 2013

0
503

Megadeth, una dintre cele patru mari trupe care au contribuit la definirea categoriei de thrash metal – formând alături alături de Metallica, Slayer și Anthrax The Big Four of Thrash – revine la București după concertul oferit în cadrul OST Fest 2012. Evenimentul va avea loc pe 22 mai 2013, la Arenele Romane

Vaccinare - Rovac

Înființată în 1983 de Dave Mustaine –  după ce a activat pentru o perioadă și în postura de chitarist la Metallica  –  și David Ellefson, Megadeth a lansat până acum 13 albume de studio. Ultimul album, Super Collider,urmează să fie lansat în iunie 2013. 

Din playlist-ul concertului, care va avea un concept nou față de cel de anul trecut, vor face parte însă și piesele lor cunoscute, ca Symphony of Destruction, Hangar 18 sau Countdown to Extinction.

Prețurile biletelor – puse în vânzare pe 28 februarie – sunt de 100 lei (acces general) și 125 lei (în ziua concertului). 

Le găsești la Magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center sau Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzică, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau Stația de Metrou Unirii 1, dar și online pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro.

Citește întreg conținutul PostModern.ro,
creându-ți un cont gratuit.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentMegadeth – Countdown To Extinction
Următorul articolMisha ALPERIN si Mikhail RUDY – jazz
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.