Concert Iyeoka la Bucuresti

0
688

Cântăreața americană de origine nigeriană Iyeoka va susține primul său concert în România pe data de 5 noiembrie, în Silver Church. Considerată drept una  dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan, este adesea comparată cu Sade.

Iyeoka și-a început cariera muzicală în grupul The Rock de Funk Tribe, combinând poezia cu ritmuri de blues, jazz, soul, R&B și funk. În 2004, aceasta și-a lansat primul album solo, Black and Blues, alcătuit în întregime din cântece-poeme. În 2008 urmează lansarea celui de-al doilea album, Hum The Bass Line, iar ultimul album apărut în 2010, Say Yes, este un evolution album, cei care cumpără materialul discografic primind conținut adăugat gratuit pe măsura ce albumul evoluează.

Biletele la concert se pot cumpăra online de pe site-ul eventim.ro și myticket.ro, dar și prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Cosmote, librăriile Cărturești, Humanitas) și magazinele Diverta, la prețul de 50 lei.      

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThe Double
Următorul articolPompeii
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here