Concert in premiera Tiberiu Soare, Ion Bogdan Stefanescu, Emil Visenescu, Razvan Suma


  Cand: 13 Dec 2013
  Ora:19:00
  0
  668

  Vineri, 13 decembrie, de la ora 19.00 Sala Radio va găzdui în primă audițe absolută, Triplul Concert – ”Febra” – pentru flaut, clarinet, violoncel și orchestră de Dan Dediu.

  Emil Vișenescu a studiat la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti și Hochschule für Musik und Teather din Berna-Biel, în Elveţia. Este solist instrumentist al Filarmonicii George Enescu, membru al Orchestrei de cameră Virtuozii din Bucureşti, al ansamblului Profil Sinfonietta şi al Trio-ului Mozaic. Dintre premiile cu care a fost distins până în prezent se numără Premiul I la Concursul Internaţional Jeunesses Musicales (Bucureşti, 1996), Premiul Martha Moser – Biel (Elveţia, 2000) și Premiul Tscumi Musik Preis – Berna (Elveţia, 2002).

  Tiberiu Soare este absolvent al Facultății Universității Naționale de Muzică din București, secțiile Orchestră și Interpretare Instrumentală. A debutat ca dirijor în 1999 și este dirijor al Operei Naționale Române din 2005.

  Ion Bogdan Ștefănescu este prim – flautist al Filarmonicii George Enescu, solist al Filarmonicii Banatul din Timișoara, face parte din Trio Contraste și anul acesta a încheiat turneul național Flautul de Aur.  

  Prețul unui bilet variază în funcție de categorie, astfel:

  Categoria I – 30 lei

  Categoria a II-a – 25 lei

  Categoria a III-a – 20 lei

  Categoria reducere 40% – 12 lei

  Categoria reducere 90% – 3 lei

  Categoriile de bilete reduse sunt disponibile la vânzare doar la Casieria Sălii Radio București. Online, biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here