Concert Hurts – 11 octombrie 2013, la Romexpo

0
679

La un an de la ultimul concert susținut în România pe scena de la Summerwell, trupa britanică Hurts revine pe 11 octombrie la București într-un concert ce va avea loc la Romexpo. Spectacolul face parte din turneul de promovare al noului album al trupei Exile.

Trupa Hurts a luat naștere în anul 2009 în Manchester la inițiativa solistului Theo Hutchcraft și a producătorului Adam Anderson. Stilul lor muzical, o combinație între new wave, soft rock și synthpop le-a garantat acestora un loc din ce în ce mai bine pronunțat pe scena muzicii internaționale. Atât primul album, Happines, lansat în 2010, cât și Exile, lansat în primavara acestui an,  au ajuns printre primele 10 locuri în multe dintre topurile europene.

Biletele la concertul susținut în octombrie în București vor avea prețul de 120 de lei la Silver Circle și 140 de lei la Golden Circle.     

Galerie video

SHARE
Articolul precedentFilth
Următorul articolRecomandari pentru weekendul 23-25 august
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here