Concert Hugh Laurie la Bucuresti – 2014

0
632

Surpriza de pe lista concertelor din vara lui 2014 este spectacolul pe care Hugh Laurie, cunoscut publicului larg pentru rolul principal din serialul Dr. House, îl va susține pe 12 iulie la Sala Palatului.

Hugh Laurie a intrat în atenția publicului prin intermediul serialului de televiziune britanic Blackadder, însă rolul geniului medical antisocial și egocentric din Dr. House l-a transformat într-un actor de notoritate internațională. În ultimii ani, Hugh Laurie și-a dezvoltat o carieră de muzician, primul său album Let Them Talk – o colecție de piese blues – fiind lansat în 2011. Concertul pe care îl va susține la București în această vară face parte din turneul de promovare al celui de-al doilea album lansat în 2013 – Didn’t It Ran – ce include piese de jazz și blues, datând din epoca pionierilor acestor genuri muzicale: St. Louis Blues (W.C. Handy) sau  I Hate A Man Like You (Jelly Roll Morton), dar și piese de jazz cu influențe moderne.

Hugh Laurie vine la București alături de trupa sa The Copper Bottom Band, dar și de alți artiști cunoscuţi, printre care Elizabeth Lea sau Larry Goldings.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim la următoarele categorii de preț:

–          VIP – 310 lei

–          Categoria I – 260 lei

–          Categoria II – 200 lei

–          Categoria III – 170 lei

–          Categoria IV – 125 lei

Galerie video

SHARE
Articolul precedentConcert Bob Dylan 2014
Următorul articolSabotage
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here