Concert Helge Lien Trio


  Cand: 24 Jan 2015
  Ora:20:00
  0
  716

  Helge Lien Trio este un jazz band cu o formulă care nu se încadrează în tiparele clasice ale genului. Trupa, formată din Helge Lien (pian), Frode Berg (contrabas) și Per Oddvar Johansen (baterie), va concerta în București pe 24 ianuarie 2015 în sala Elvira Popescu a Institutului Francez din București.

  Helge Lien, laureat cu Grammy-ul Norvegian, a fost discipol și mai apoi asistent al profesorului Misha Alperin la Academia Regală de Muzică din Oslo. El este un maestru incontestabil al jazz-ului contemporan, dar și al celui clasic, întrucât stăpânește arta „standard-urilor”, a improvizației și a compoziției în egală măsură.

  Pentru a doua oara în România și prima dată în capitală, artistul alături de ceilalți doi extraordinari muzicieni scandinavi cu care formează cel mai important trio contemporan de pe scena jazz-ului european, promit un spectacol de mare „înălțime”.

  Biletele (cat I – 70 de lei, cat a II-a – 50 de lei) pot fi achiziționate online prin bilet.ro, dar și la magazinul andante și clubul Green Hours. Concertul va începe la ora 20:00.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here