Concert Extraordinar de Anul Nou la Opera Romana


Cand: 31 Dec - 01 Jan 2015
Ora:20:00
0
1266

Dacă eraţi încântaţi de acele scene din romanele de epocă, în care doamnele erau invitate să petreacă nişte clipe minunate bucurându-se cu fast de poveştile dramatice interpretate de cele mai bune voci, urmând să se fie seduse de o conversaţie rafinată după concert, atunci petrecerea Anului Nou la Opera Română din Bucureşti este una dintre opţiunile din această perioadă.

În ultima seară din an, cei dornici să fie răsfăţaţi de compoziţiile clasice pot alege pachetul Revelion la Operă, compus din biletul la Concertul Extraordinar şi biletul pentru Petrecerea de Anul Nou, dar pot opta şi pentru varianta care include doar concertul. Invitaţii se vor bucura de participarea Orchestrei şi a Corului Operei Naţionale Bucureşti.

Petrecerea ultimelor clipe din an în decorul elegant al Operei a devenit o tradiţie pentru melomanii ce vor să reînvie graţia şi eleganţa de altadată. Organizatorii promit o desfăşurare laborioasă, asemenea unui spectacol reuşit. Uvertura este marcată de oferirea unui cocktail de bun venit. La ora 20:00, invitaţii vor fi poftiţi în Sala Mare a Operei, unde se va desfăşura Concertul de Anul Nou, care include cele mai frumoase lucrări autohtone sub forma unei suite de compoziţii simfonice şi corale faimoase, care vor alterna cu lucrări pentru pian şi vioară.   

Petrecerea de Revelion va începe după terminarea concertului, la ora 22:30, şi va avea loc în saloanele şi foaierele Operei, unde invitaţii vor degusta specialităţi alese (unele pregătite special pentru vegetarieni şi copii), în timp ce se vor bucura de o selecţie de canţonete, zarzuele, arii de operetă, polci, dar şi de ritmuri efervescente de swing, foxtrot şi jazz. Momentul autentic românesc va debuta la miezul nopţii, cu o surpriză pregătită pe Espalada Operei Naţionale Bucureşti.

Pentru a participa la un festin artistic unde muzica de calitate şi preparatele elaborate refac extravaganţa unei alte epoci, veţi putea alege între mai multe categorii de preţuri, care variază în functie de locul ales la concert (100-160 lei), la care se adaugă preţul biletului de participare la Petrecerea de Revelion, pentru care mai trebuie să plătiţi între 600 şi 800 lei/persoană, existând o reducere de 50% pentru copiii între 6 şi 14 ani, de 10% pentru grupuri între 6 şi 10 persoane şi de 15% pentru grupuri mai mari de 10 persoane. La etajul 1 sunt disponibile 30 de locuri la masă, într-un Salon Privat.

Puteţi cumpăra bilete şi online. Pentru detalii suplimentare legate de rezervări, aveţi la dispoziţie adresa ruxandra.stefu@operanb.ro şi numărul de telefon 0743 263 446, al Ruxandrei Ştefu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here