Concert de pian la Sala Radio: Beata Bilińska


  Cand: 07 Dec 2012
  Ora:19:00
  0
  693

  Una dintre cele mai bune pianiste poloneze vine în România. Beata Bilińska va susține un concert extraordinar la Sala Radio sub bagheta dirijorului Horia Andreescu. Pianista are o carieră de mai bine de 16 ani în care a susținut concerte simfonice, recitaluri de pian și muzică de cameră atât în Polonia, cât și în țări precum Austria, Franța, Germania, Italia sau SUA.

  Bilińska este câștigătoarea mai multor premii în competițiile de pian, deținătoarea bursei Fryderyk Chopin Society, oferită de Ministerul Culturii din Polonia, iar în 2008 a lucrat împreună cu The Silesia Quartet pentru albumul de muzică de cameră scrisă de Aleksander Tansman.

  Programul serii este alcătuit din Burlesca pentru pian şi orchestră a lui Richard Strauss, Simfonia a III-a în mi bemol major a lui Ludwig van Beethoven şi piesa pentru orchestră a compozitorului român Mihai Moldovan, Scoarțe.

  Prețul biletelor variază între și 26 de lei și sunt disponibile la casieria Sălii Radio București, dar si online la bilete.ro. Biletele cu pret redus se gasesc doar la casierie.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here