Concert Citizens!


  Cand: 29 May 2015
  0
  631

  Citizens! este o trupă britanică de electro-pop ce îmbină disco-ul anilor ’70 cu synth-pop-ul anilor ’80 și care revine în România pentru a-și promova noul album – European Soul, ce urmează a fi lansat pe 13 aprilie.

  Primele piese lansate de pe acest album, Lighten Up și Waiting For Your Lover sunt considerate adevărate imnuri dedicate muzicii pop. Făcând referire la acest gen muzical, membrii trupei afirmă că „pop nu este un cuvânt murdar, ci dimpotrivă, este unul sfânt.” Alex Kapranos, solistul trupei Franz Ferdinand și totodată producătorul primului album Citizens! a declarat că „într-un deceniu sunt doar trei sau patru trupe care contează cu adevărat. Citizens! îmi sună ca una dintre ele.”

  Vorbind despre conceptul noului album, solistul trupei, Tom Burke, explică: "Albumul este o declarație de dragoste pentru Europa…Noi visăm la un spirit unificat și plin de speranță care nu se teme de cei de pe margine. Titlul este mai mult ideologic decât politic și sugerează ideea de unitate, de incluziune; dezvăluindu-și latura emoțională, oamenii se apropie unii de ceilalți. Cele mai bune petreceri sunt cele la care toată lumea e invitată."

  Citizens! va concerta la București pe 29 mai 2015 în Club Colectiv.

  Prețul biletelor este de 55 lei, iar la intrare prețul va fi de 65 lei. Acestea sunt diponibile în reteaua Eventim: online la www.eventim.ro și în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărturești și Humanitas. Biletele pot fi comandate și telefonic la numarul 1951.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here