Concert Bonobo – Arenele Romane


  Cand: 15 Sep 2013
  Ora:20:00
  0
  671

  Bonobo va susține din nou un concert la București, pe 15 septembrie, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul The North Boarders pentru promovarea albumului cu același nume.

  Simon Green este un producător și DJ britanic recunoscut pentru sound-urile sale electronice. Inițial, primele sale melodii au fost înregistrate sub numele de Barakas, însă începând cu anul 1999, odată cu lansarea piesei Terrapin, este cunoscut sub numele de Bonobo.

  În 2001 a urmat și apariția albumului său de debut, Animal Magic. Mixul sunetelor electronice, de trip hop și de jazz ale acestui prim album a prins bine la critici, iar Bonobo a devenit unul dintre inițiatorii sound-ului de downbeat.

  Au urmat albumele Dial M’ for Monkey (2003), Days to Come (2006) – care cuprinde colaborarea cu Bajka pentru melodia Nightlight, Black Sands (2010) – unde colaborează cu Andreya Triana pentru piesa The Keeper. În acest album, artistul a inclus sound-uri de gamelan (un gen de muzică tradițională din Indonezia), afrobeat și din Orientul Mijlociu.

  Ultimul său album, The North Boarders a fost lansat în 2013, iar primul single, Cirrusa fost deja lansat în luna ianuarie.

  Deseori, artistul își creează compozițiile înregistrând sunete cum ar fi zgomotul unui camion, al monedelor aruncate în apă sau pe jos sau zgomotul ușilor de la metrou ce se închid, pe care le transformă apoi în muzică.

  Bonobo va fi însoțit la București de un band cu care va cânta live. Acest nou  album este al cincilea înregistrat de către artist și cuprinde colaborări cu Grey Reverend, Erykah Badu sau Szjerdene. La eveniment va participa și un invitat special ce va fi anunțat în curând.

  Biletele s-au pus in vanzare incepand cu data de 15 iulie 2013 la pretul de 50 RON. Le gasesti in retelele myticket.ro, blt.ro,  iabilet.ro, biletoo.ro, bilete.ro, Eventim, la oficiiile Postei Romane si in magazinele Inmedio (semnalizate Bilete.ro).

  La intrare, biletul va costa 70 RON.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here