Concert Billy Idol la Arenele Romane


  Cand: 29 Jun 2014
  0
  591

  Vara aceasta, Billy Idol va reveni în România cu un concert care va avea loc la Arenele Romane pe 29 iunie 2014. Pe scenă, alături de el, va urca și bine-cunoscutul chitarist Steve Stevens.

  Billy Idol este una dintre legendele rock-ului care și-a creat propria nișă muzicală și și-a câștigat notorietatea, introducând aroganta atitudine punk în muzica pop și rock mainstream, creând de-a lungul a trei decenii hituri internaționale.

  Traiectoria sa muzicală a început în 1976 ca vocalist al trupei punk-rock, Generation X, însă după destrămarea acesteia, Billy Idol s-a lansat ca artist solo. Anul acesta, în octombrie, cântărețul își va lansa autobiografia, intitulată Dancing with myself, dar și primul album de studio din 2005 încoace.

  Biletele pentru concertul susținut vara aceasta au fost deja puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești).

  Prețurile sunt următoarele:

  –          Bilete Regular: 128,4 lei, până pe 25 martie; 160,5 lei, de pe 26 martie până în preziua concertului, 181,9 lei, pe 29 iunie.

  –          Bilete Golden Ring: 214 lei, până în ziua show-ului, 235, 4 lei, pe 29 iunie. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here