Concert Ane Brun


  Cand: 10 May 2015
  Ora:20.00
  0
  611

  Aflată la primul său concert în România, cântăreaţa norvegiană Ane Brun ne aşteaptă pe 10 mai la Sala Radio într-un concert solo însoțit de visuals, cu un playlist eclectic în care ar putea apărea cover-uri neașteptate după Bjork, Alphaville, Cindy Lauper sau PJ Harvey. 

  Singurul lucru rece pe care îl aduce Ane Brun din Norvegia e chitara. Acustică și minimală, cântăreața nordică aprinde scena cu o sensibilitate unică. Piesele sale folk sunt profunde și aparent distante, dar tocmai asta le face speciale. Toate conțin o chemare personală spre care vrei sa mergi. Ca un obiect de design creat în cel mai pur stil scandinav, muzica Anei Brun e mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur, și atât de sclipitoare în simplitatea ei încât nu poate fi ignorată. Iubirea este mereu în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar performance-urile sunt emoționale și intense.(Prezentare oficială)

  Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!

  Pretul unui bilet este intre 95 – 175 RON.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here