Cloud no°9 – Targ/pop-up store la Godot

  0
  510

  Cei de la Cloud no°9 iti propun un altfel de sesiune de shopping, axata atat pe comunicare si relaxare, cat si pe promovarea produselor de autor, in serie limitata sau unicat. Cloud no°9 este primul magazin temporar/pop-up store organizat la Godot pe 27 si 28 octombrie cu colectii de haine, bijuterii, pantofi, genti, dar si cosmetice bio, decoratiuni interioare, carti fashion sau bunatati.

  Gandit ca "un spatiu interactiv de socializare", Cloud no°9  te asteapta la cafeneaua Godot in acest sfarsit de saptamana, fie pentru a vedea creatiile unor designeri romani , fie pentru a cunoaste alti entuziasti ai stilului si design-ului.

  In plus, vor avea loc si demonstratii speciale de machiaj sau de creatie de bijuterie contemporana.

  Intrarea este libera.

  SHARE
  Articolul precedentFestival de dulciuri – Sweet Fest
  Următorul articolSpirited Away
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here