Cirque Etoile – Zaronia


Cand: 28 Mar 2014
Ora:20:00
0
776

Dans, lumini, culori misterioase, acrobaţii şi efecte speciale. Sunt ingredientele spectacolului Zaronia, care deschide stagiunea din Bucureşti a Cirque Etoile. Reprezentaţia va avea loc în data de 28 martie 2014, ora 20:00, la Sala Etoile.

Într-un tărâm al nimănui, lipsit de lumina soarelui, doi demoni obosiţi de atâta pribegie îşi fac un regat. Zaro şi Onia au fost lăsaţi de Pan, marele paznic al ţinutului, să-şi facă propria lume în acest loc părăsit . Din păcate, Onia nu poate avea copii, de aceea Zaro va avea o fată din flori. Degeaba încearcă Zaro s-o ferească pe Lilly, copila din flori, de furia soţiei nefericite, atâta vreme cât Onia domneşte peste regat. Pentru a o salva, trebuie s-o lase în grija unor pământeni. În locul morţii, găseşte iubirea lui Daimon, răpit de slujitorii Oniei.

Spectacolul regizat de Alexandru Baltă este un basm cu note mistice, în care peste 30 de artişti redau lupta între două forţe dornice să ia în stăpânire un tărâm de legendă. În spectacol se vor îmbina coregrafia, muzica şi talentul unor gimnaşti şi acrobaţi şcoliţi la Cirque du Soleil, plus proiecţiile video. Distribuţia include artişti din România şi Republica Moldova, sub coordonarea unui campion la gimnastică aerobică, Doru Mois.

Muzica este semnată de Cristian Bageac, iar coregrafia de Bogdan Zamfir, care aduce elemente de street-dance şi dans contemporan în spectacol. Acrobaţiile şi coregrafia sunt puse în valoare de proiecţii video, în care un rol important îl are grafica 3D, şi de costume realizate de Wilhelmina Arz. Nu vor lipsi nici efectele speciale marca Dani Meşteru. 

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Germanos, de la oficiile Poştei Române, de la magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro sau online, direct de pe site-ul Bilete.ro.  Preţul unui bilet este de 65 lei.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here