Cinci ore cu Mario

0
657
Unde: Teatrul Unteatru (Str. Sfintii Apostoli nr. 44, Bucuresti)

Cand: 17 Sep 2016
Ora:19:00

Cinci ore cu Mario este o adaptare pentru teatru a romanului cu acelaşi nume, scris de unul dintre cei mai mari autori spanioli, Miguel Delibes. Povestea are la bază amintirile unei femei lăsate singure la priveghiul soţului ei. În timp ce îşi plânge fostul partener, văduva Carmen rememorează anii căsniciei într-un monolog ce reflectă de fapt probleme şi prejudecăţile societăţii spaniole. Regăseşti o Spanie a femeii sacrificate şi neînţelese, care încearcă să-şi păstreze inocenţa şi demnitatea într-o lume zguduită de căderea monarhiei în favoarea dictaturii lui Franco, de Războiul Civil şi de schimbările sociale pe care le-a lăsat să treacă pe lângă ea fără a renunţa la valorile tradiţionale.

După succesul avut în ţara lui Delibes, piesa inspirată de romanul acestuia a fost pusă în scenă şi în Bucureşti, la Unteatru (Strada Sfinţii Apostoli nr. 44), de către Mariana Cămărăşan. În rolul principal, spectatorii o pot vedea pe actriţa Florina Gleznea. Spectacolul va avea loc pe data de 17 septembrie 2016, de la ora 19:00.

Preţul unui bilet este de 30 de lei. Biletele pot fi rezervate printr-un email la adresa: rezervari@unteatru.ro sau prin SMS la numărul de telefon: 0721268516, cu nume, data, spectacol, număr de locuri dorit. Puteţi cumpăra bilete şi online.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here