Ciclism si zbor cu avionul: “Zboara cu TBB”

  0
  450

  A VI-a editie a Turului Bucurestiului cu Bicicleta de pe 1 septembrie  este cu totul special pentru ca grupul TBB de la 7Advertising a pregatit impreuna cu Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate  o surpriza celor care vor pedala pana la Aerodromul Sirna: zborul cu o aeronava de agrement.

  In prima parte a evenimentului se va parcurge traseul Bucuresti (Piata Presei Libere) – Peris – Sirna, ce insumeaza in jur de 40 de km dus, urmat de gulas la pranz si, apoi, zborul gratuit cu avionul a 10 participanti trasi la sorti (fiecare zbor va dura 15-20 minute).

  Sunteti asteptati, asadar, intre orele 8:00 8:20 la punctul de pornire al circuitului – Piata Presei Libere.

  Cei de la TBB recomanda ca biciclistii sa aiba la ei un bidon cu apa, casca si bicicletele in stare buna de functionare. De asemenea, ei ne informeaza ca se va merge in regim de plimbare, cu o medie sub 20 km/h.

  Taxa de participare este de 20 de lei, in care intra mancarea si sucurile de la masa de la aerodrom, apa si masina de suport care ii va insoti pe ciclisti din punctul in care traseul paraseste DN1.

   

  Programul complet:

  8:00- 8:20 Intalnirea in Bucuresti, in Piata Presei Libere

  8:30 Plecare spre aerodrom Sirna pe ruta: http://www.bikemap.net/route/1719466

  11:00-11:30 Sosire la Aerodromul Sirna

  11:30-17:30 Masa (gulas facut chiar la aerodrom), zboruri cu avionul, "joculete" etc

  17:30 Plecarea spre Bucuresti (avem 3 rute posibile la intoarcere, se va hotari pe loc traseul)

  20:00 Sosirea in Bucuresti

  Sursa: 7advertising.ro

  SHARE
  Articolul precedentQuentin Tarantino – A Life in Pictures
  Următorul articolSpectacol in aer liber: Promenada Operei 2012
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here