Cele 3 dive, in concert la Sala Radio


  Cand: 21 Dec 2012
  Ora:19:00
  0
  710

  Nu, nu este vorba despre trei dive ale muzicii pop, ci de trei soprane care vor susţine la Sala Radio un concert extraordinar de Crăciun. Pe 21 decembrie, începând cu ora 19:00, Ruxandra DonoseAdina Niţescu şi Teodora Gheorghiu vor interpreta sub indurmarea lui Tiberiu Soare arii şi uverturi din opere celebre, aparţinând lui Mozart, Bellini, Donizetti, Puccini sau Wagner.

  Toate cele trei sunt recunoscute pentru carierele lor internaţionale.

  Mezzosoprana Ruxandra Donose a lucrat mult cu Opera de Stat din Viena, dar a cantat si pe alte scene de opera cel putin la fel de apreciate ca Metropolitan Opera, Covent Garden, Opéra Bastille si scena Festivalului din Salzburg. Este cunoscuta pentru rolul Carmen din opera lui Georges Bizet si Damnatiunea lui Faust de Hector Berlioz. De asemenea este recunoscuta pentru rolurile in travesti interpretate in operele lui Mozart.

  Adina Nițescu a interpretat de-a lungul carierei roluri din Madama Butterfly, Tosca sau Mefistofele. Soprana a cântat pe scene precum La Scala din Milano, Opera din Paris, Staatsoper din Berlin, Leipzig Opera, Los Angeles Opera sau Teatro La Fenice.

  Soprana Teodora Gheorghiu este si ea angajata Operei de Stat din Viena, fiind cunoscută pentru roluri in operele Flautul fermecat, Elixirul dragostei si Povestirile lui Hoffmann, ca si pentru interpretarea din Requiemul lui Mozart.

  Biletele pot fi achiziţionate online (www.bilete.ro) sau de la casieria Sălii Radio la următoarele categorii de preţuri: Categoria I – 26 lei, Categoria a II-a – 21 lei, Categoria a III-a – 16 lei, Categoria reducere 40% – 10 lei, Categoria reducere 90% – 3 lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here