Cel mai frumos roman din lume – premiera la UnTeatru

0
695

Miercuri, 2 octombrie, în cadrul Maratonului de Teatru Independent Bucharest Fringe 2013, are loc la ora 19:00 premiera piesei Cel mai frumos roman din lume după Larry Tremblay.

Piesa este povestea a două personaje unite într-un joc al creației, în care realul și imaginarul alternează, coexistă și se contopesc. Sub aparența unei ședinte de terapie în care o scriitoare aflată în pană de inspirație este analizată de un psihiatru excentric, cei doi dezvăluie noi planuri ale realității, care se împletesc, se dezvoltă și se destramă, pe rând, în cautarea esenței. Rezultă o poveste despre dreptul, nevoia și puterea de a crea.

Distribuția este formată din Nicoleta Lefter și Ionuț Grama, iar regia îi aparține Alexandrei Penciuc (Cui i-e frică de Virginia Woolf? pusă în scenă la Godot Cafe-Teatru și Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva la Teatrul Odeon). Tudor Prodan semnează scenografia.

SHARE
Articolul precedentGravity – Omul ca extraterestru
Următorul articolGrudge Match (R: Peter Segal, 2013) – Official Trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here