Ce zile frumoase de Samuel Beckett

0
1210

Piesa Ce zile frumoase! este  un eseu în care Samuel Beckett  vorbește despre om și relația sa cu timpul într-un text existențial, chiar metafizic.  

Cei de la UnTeatru prezintă Ce zile frumoase în interpretarea excepțională a Sabrinei Iaşchevici și a lui  Ionuţ Vişan. În viziunea regizoarei Sânziana Stoican, eroina, Winnie, se scufundă încet într-o movilă de pământ sub arșița soarelui, iar lângă ea, Willie, soţul ei, rămâne în continuare liber să se miște.  

Spectacolul a câștigat în acest an premiul pentru cea mai bună regie, cea mai bună interpretare feminină și cea mai bună scenografie la Festivalul Național de Teatru Independent.

 Numărul de locuri la spectacolele UnTeatru sunt limitate. 

Preţul unui bilet variază între 20-35 de lei în funcţie de spectacol, confirmarea preţului fiind făcută atunci când se realizează rezervarea la unteatru@gmail.com.  

SHARE
Articolul precedentNymphomaniac – Official Trailer (Lars von Trier)
Următorul articolThe Tiger Lillies in Club Control
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here