Ce filme noi poti vedea in weekend

0
674

Daca nu ai fost la avanpremiera, in acest weekend poti vedea Cowboys & Alienssi The Smurfs. Filmul nou-nout aparut pe ecrane in weekend este documentarul Life in A Day, care nu a rulat ca avanpremiera.

* Cowboys & Aliens(nota 6 pe IMDB) este un western-thriller-SF filmat clasic, fara efect 3D. Ii are ca staruri pe Daniel Craig, aka James Bond, si Harrison Ford, Domnul Indiana Jones. Ar mai fi de remarcat Olivia Wilde, pe care o stiti din serialul Dr. House. Filmul este regizat de Jon Favreau, cel care a semnat si ecranizarile Iron Man, si este produs de Steven Spielberg.

Despre Cowboys & Aliens, mai multe aici.

* The Smurfs (nota 4.6 pe IMDB) este un film 3D semi-animat, in care personajele desenate inalte cat trei mere, adica strumpfii, evadeaza fara voia lor in lumea oamenilor. Filmul are multe glume pentru adulti, ceea ce l-ar recomanda si pentru cei care nu au copii. Distributia nu exceleaza in staruri. Regizorul filmului, Raja Gosnell, este cunoscut pentru seria Scooby Doo.

* Life in A Day (nota 8.3 pe IMDB) este un documentar realizat din filmulete postate pe Youtube. La apelul producatorului, Ridley Scott, de a documenta intr-un film gen capsula a timpului ce inseamna o zi oarecare din vietile noastre (s-a ales 24 iulie 2010) au raspuns 80.000 de persoane. S-au adunat 4.500 de ore de filmare, care au fost apoi regizate de Kevin Macdonald intr-un film de 90 de minute. Macdonald are la centura mai multe documentare si filmul istoric The Last King of Scotland.

Pentru avanpremierele care vor rula incepand de miercurea-joia viitoare, vezi aici.

Galerie video

SHARE
Articolul precedent(Avan)premierele weekend-ului in materie de film
Următorul articolParov Stelar – Catgroove
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here