Ce filme au premiera in martie 2012 si merita vazute

0
971

Ne-am gandit sa realizam o comparatie a filmelor potential interesante care vor avea premiera in luna martie in SUA si Romania. Bineinteles ca suntem directi interesati de premierele de acasa, dar o privire mai larga ne ofera perspectiva. Peste cateva luni vor ajunge si premierele americane in Romania. Un singur film are data premierei comuna, este vorba de filmul de actiune Wrath of The Titans.

Toate trailerele le gasesti mai jos.

Tatal fantoma

Este o drama romaneasca, semnata de regizorul Lucian Georgescu (aflat la primul lung-metraj) in care joaca Marcel Iures. Profesorul Traum isi ia un an sabatic din State pentru a-si intelege mai bine originile romanesti.

Wanderlust

Este o comedie cu Jennifer Aniston si Paul Rudd. Un cuplu new-yorkez trebuie sa isi reevalueze optiunile dupa ce unul dintre ei ramane fara slujba. In final ajung sa experimenteze viata intr-o comunitate hippie, in care nudismul e la ordinea zilei, la fel si libertinajul.

Le gamin au velo

O drama regizata de Jean-Pierre Dardenne si Luc Dardenne despre un pusti care incearca sa-si regaseasca tatal dupa ce a stat o perioada de timp la orfelinat.

Wrath of The Titans

Pentru iubitorii filmelor de actiune, in martie va avea premiera Wrath of The Titans, in care joaca Liam Neeson, Ralph Fiennes, Bill Nighy. In aceeasi zi cu premiera in SUA (30 martie 2012), Wrath of  The Titans debuteaza si in Romania.

La source des femmes

O noua drama-comedie a regizorului Radu Mihaileanu (Le concert, Train de vie). Actiunea se petrece intr-un sat musulman in care femeile se folosesc de un pretext oarecare pentru a initia o revolutie care sa afirme drepturile femeii.

Premierele americane:

Being Flynn

Comedie-drama despre povestea unui scriitor; in film joaca Robert De Niro si Julianne Moore.

Salmon Fishing in The Yemen

O comedie-drama despre improbabilul proiect de aclimatizare, la dorinta unui seic, a somonilor in Yemen. In film joaca Ewan McGreggor, Emily Blunt, Kristin Scott-Thomas.

Jeff Who Lives At Home

Este o comedie americana independenta despre doi frati, unul (interpretat de Jason Segel, pe care l-ai vazut in 2011 in Bad Teacher) serios indepartat de asteptarile mamei lui (Susan Sarandon), in timp ce celalalt incearca sa isi salveze casnicia.  

Casa de Mi Padre

Este o comedie americana filmata in limba spaniola, pentru ca se vrea o parodie la telenovele, cam in acelasi fel in care Tropic Thunder pastisa reality show-urile. In film joaca Gael Garcia Bernal.

Mirror Mirror

O comedie-aventura-drama despre povestea Albei ca Zapada, dar reinterpretata modern, cu un usor aer feminist. In rolul vrajitoarei joaca Julia Roberts, iar Alba ca Zapada este Lily Collins, foarte Audrey Hepburn-ish ca si look.

The Deep Blue See

O drama romantica britanica in care rolul principal este interpretat de Rachel Weisz. Sotia unui judecator traieste o poveste de dragoste distructiva cu un pilot din Fortele Britanice Aeriene.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here