Casatoria

Unde: N.V. Gogol
0
736

Aşa cum indică şi numele piesei, Căsătoria este povestea unei fete de măritat, din Rusia secolului al XIX-lea, care porneşte în căutarea alesului. Lucru deloc simplu, mai ales când mai mulţi pretendenţi se ceartă pentru mâna ei, iar situaţia se cere lămurită de către o peţitoare.

Adaptând piesa după textul lui Gogol, regizorul Yuri Kordonski exploatează în Căsătoria latura comică a disperării generate de momentul măritişului. Legat de distribuţie, trebuie spus că regizorul a optat pentru o echipă de actori deja sudată în Unchiul Vanea, din  care fac parte nume precum Andreea Bibiri (în rolul fetei de măritat), Mariana Mihuţ (peţitoarea), Victor Rebengiuc (in rolul lui Jevakin, pentru care a primit nominalizarea Uniter la sectiunea cel mai bun actor în rol secundar), Cornel Scripcaru, Ionel Mihăilescu sau Ana Ioana Macaria.

Biletele pentru un spectacol la teatrul Bulandra pot fi achiziţionate la trei categorii de preţ: 51,3 Ron (Categoria Premium), 37,8 ron (Categoria I), respectiv 18,9 Ron (Categoria a II-a).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here