Carrie

0
1039

Dintre toate remake-urile genului horror clasic din ultimii 10-15 ani – Psycho (1998), Holloween (2007), The Thing (2011), The Wicker Man (2004), House at the End of the Street (2012), The Uninvited (2011) etc. – niciuna nu a reușit să impresioneze, cu excepța lui Dawn of the Dead-ul lui Zack Snyder (neconsiderand Prometheus ca parte integrantă a universului Alien).

Încercând să fie ceva mai mult decât o reactualizare a originalelor, filmele anilor 2000 eșuează deopotrivă în a surprinde esența creațiilor la care fac trimitere, cât și în a căpăta o individualitate proprie. 

Precedentele nu au descurajat-o pe regizoarea Kimberley Pierce – celebră pentru Boys don’t Cry – care ne pregătește pentru octombrie 2013 o nouă abordare cinematografică a poveștii lui Stephen King despre o liceeană hărțuită de colegi. Înțelegem din trailer că nou găsitele puteri telekinetice (pyrokinetice?) ale lui Carrie vor fi dezlănțuite de această dată pe o scară mult mai mare decât în varianta lui Brian De Palma din 1976. 

Distribuția pare să ofere unele asigurări privind calitatea remake-ului. În rolul titular o avem pe Chloe Grace Moretz, care deși mai tânără decât personajul ei, are o experiență destul de mare în film și televiziune. Mama protagonistei  – cel mai solicitant rol dacă ar fi să ne luăm după filmul lui De Palma – va fi jucată de Julianne Moore, actriță de patru ori nominalizată la Oscar. 

Galerie video

SHARE
Articolul precedentShortsUp: Weekend-ul comediei scurte la Scala
Următorul articolGeorge Balanchine’s Valse Fantaisie
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here