Carmen


Premiera: 22 May 2015

Cand: 22 May 2015
0
778

Carmen este un film despre o mamă care luptă împotriva tuturor celor care nu îi mai dau şanse de supravieţuire fiicei sale. După un control medical de rutină, Mariana află că fiica ei Carmen suferă de o boală gravă.

Aproape toţi medicii pe care îi întâlneşte în capitală îi spun că toate intervenţiile de specialitate sunt inutile. Doar unul dintre aceştia se încumetă să îi dea o speranţă, de care Mariana, genul de mamă venită dintr-un orăşel de munte liniştit în Bucureştiul sălbatic, se agaţă cu disperare, dar şi cu încăpăţânarea femeii care ar face orice pentru a-şi salva copilul.

Regizorul Doru Niţescu i-a ales pe Rodica Lazăr şi pe Mimi Brănescu pentru a intra în rolurile părinţilor şi pe Adrian Titieni pentru a-l interpreta pe medicul salvator Sitaru. Lor li se alătura actorii Maia Morgenstern, Doru Ana, Monica Ghiuţă şi Iulia Lupaşcu (în rolul lui Carmen). Filmul lui Doru Niţescu a făcut parte din lista filmelor selectate pentru Festivalul de Film de la Sarajevo. În România, premiera a fost programată pentru data de 22 mai 2015.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here