Camera 0001/ Fabrica de vise la CNDB

0
768

Dans, viață, iubire, sinceritate, formă, dorințe, libertate – acestea sunt cuvintele cheie de pe afișul spectacolului Camera 0001/ Fabrica de vise , care va avea loc în weekendul 16-17 noiembrie la Centrul Național al Dansului (CNDB), sala Stere Popescu (B-dul Mărășești 80 – 82). 

Despre spectacolul-laborator, Simona Deaconescu, creatoarea conceptului, spune că implică dans, videografică și muzică electronică într-un spectacol fără culise:

Luptăm pentru fericire sau pentru ceea ce credem noi că înseamnă fericire. Uneori suntem sportivi pe un teren alunecos. Avem numere pe spate și pe faţă și în cap și în suflet. Dansăm cu corpul tensionat,  cercetăm  forma sa alterată, radiografiem până la organe şi dincolo de organe, căutăm în memoria afectivă, colectivă şi individuală, pentru ca în final să găsim o cale cât mai sinceră de a ne exprima.

În Camera 0001 ne permitem să fim imprevizibili. Tot ceea ce se întamplă între noi e un conflict imens pentru că ne iubim imens. Nu vrem să impresionăm. Cea mai mare dorinţă a noastră este să reușim să fim sinceri. Și nu acceptăm compromisul, ne dezgolim complet. Suntem  muncitori mici  într-o mare fabrică de vise, dar trișăm din când în când și introducem în lotul zilnic  visul nostru cel mai intim.

Alături de Simona Deaconescu, pe scena CNDB vor performa Răzvan Stoian, Dragoș Istvan Roșu, Irina Ștefan, Alexandra Bălășoiu, Vlad Merariu, alături de care se vor afla directorul de imagine Oleg Mutu, editorul și animatorul Codrin Iftodi, dj-ul Rolf Ono și light-designer-ul Cătălin Nicolescu.

Biletele se achizitioneaza inainte de inceperea spectacolului de la CNDB.

SHARE
Articolul precedentGrudge Match
Următorul articolMartha Argerich – Bach toccata in C Minor BWV 911 part 2
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here