Byzantium


Premiera: 05 July 2013
0
982

Regizorul și scriitorul irlandez Neil Jordan, cel care semnează mai multe episoade din apreciatul serial The Borgias, aduce pe marele ecran o poveste despre un cuplu mamă-fiică de vampiri. Co-producția britanico-irlandeză Byzantium este cea de-a două peliculă despre vampiri pentru Neil Jordan, după filmul nominalizat la premiile Oscar din 1994, Interview with the Vampire.

Acțiunea filmului Byzantium se concentrează în jurul Clarei (Gemma Arterton) și a Eleanorei (Saoirse Ronan) care fac parte dintr-o familie de vampiri cu o tradiție de peste 200 de ani.

Eleanor visează să devină o scriitoare celebră, fiind foarte atrasă de elementele gotice din lumea în care trăiește,  suburbiile englezești. Dar se îndrăgostește de Frank (Caleb Landry Jones) și secretul identității ei este foarte aproape de a fi descoperită.

Între timp, Clara se mută împreună cu Noel (Daniel Mays) și împreună transformă hotelul Byzantium într-un adevărat bordel, plin de clienți pe care îi transformă deseori în sursă de hrană.

Noul film al lui Neil Jordan, Byzantium, va avea premiera in luna iulie și îi are în distribuție pe actorii Saoirse Ronan, Gemma Arterton și Jonny Lee Miller. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here