Buy Nothing Day: Bazar cu Lucruri Gratis

  0
  780

  Sâmbătă, 24 noiembrie, este Ziua fără Cumpărături sau Buy Nothing Day, ocazie cu care în mai multe orașe din țară se organizează Bazarul cu Lucruri Gratis, un eveniment unde ești invitat să aduci orice lucruri aflate în stare bună de care te poți despărți și unde ești invitat să îți alegi gratuit lucrurile care îți plac.

  Sub deviza Fără bani, fără schimburi și fără negocieri. Totul Gratuit!, evenimentul este un răspuns la consumerism, în general, și la nebunia Black Friday, în special.

  Pe lângă "produse și servicii", vei avea parte de discuții, jocuri și bună dispoziție.

  În București, Bazarul cu Lucruri Gratis are loc în clădirea de pe Carol 53, între orele 12:00 și 17:00. Alte orașe de desfășurare sunt Brașov, Buzău sau Cluj. 

  SHARE
  Articolul precedentSweet Fest – ediţia de iarnă
  Următorul articolBritanicul Neil Thomson dirijează Orchestra de Cameră Radio
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here