Bucuresti Docuart Fest 2013


Cand: 26 Sep - 29 Sep 2013
0
668

Datorăm respect celui care cunoaște universul, nu celor care îl desfigurează, spunea Voltaire. În acest spirit, Docuart își arată din nou respectul pentru realizatorii de filme documentar, prin cea de-a doua ediție a București Docuart Fest.

Între 26 și 29 septembrie, la Cinemateca Eforie, vor fi prezentate 30 de documentare selectate pentru două secțiuni competiționale: cea pentru studenți și cea pentru realizatorii de film documentar.

Printre documentarele înscrise în competiție se numără Păcătoasa Teodora în regia Ancăi Hitre, Exploratorul (Titus Muntean și Xantus Gabor) și Stremt '89 (Dragoș Dulea și Anda Pușcaș). În fiecare seară de festival se va proiecta un documentar în afara competiției, urmat de o sesiune de Q&A cu membrii echipei. Filmele selectate sunt: Gone Wild (Dan Curean), Aici…Adică acolo (Laura Căpățână Juller), Vorbitor (Radu Muntean) și Turn Off The Lights (Ivana Mladenović). 

Documntarele vor fi proiectate de pe 26 până pe 29 septembrie, la Cinemateca Eforie (Str. Eforie, nr. 2, Cișmigiu), între orele 18:00 și 23:00.

Programul complet este disponibil pe site-ul DocuArt.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here