Bucharest Comedy Week


Cand: 22 Sep - 28 Sep 2014
0
776

Dacă ai mers cu metroul prin București, atunci sigur te-ai trezit întrebându-te: „De ce e toată lumea atât de tristă?” 555 de ani de tristețe bucureșteană sunt totuși de ajuns, iar între 22 și 28 septembrie orașul are ocazia să se scuture de melancolie cu un program în șapte pași eveniment: Bucharest Comedy Week.

Momente de stand-up comedy, proiecții de film, concerte, improvizații, glume – un program diversificat care amenință să gonească tristețea capitalei. Multe dintre manifestații vor fi momente surpriză desfășurate pe străzile Bucureștiului, momente în care oricine se poate trezi implicat într-o fracțiune de secundă. Sunt însă și evenimente gata să fie marcate în calendar. Cine nu vrea să râdă să evite:

Sala ARCUB:

Luni, 22 septembrie se joacă XXL (Fat Pig) – piesă manifest despre obezitate, prejudecăți și etichete. În regia lui Cristi Juncu. Distribuția: Andi Vasluianu, Roxana Vermeșan, Irina Velcescu si Vlad Zamfirescu. Preț bilet:  30 RON

Marți, miercuri și joi (23, 24, 25 septembrie)  sunt rezervate spectacolelor marca Black Light Theatre: un umor al luminilor și umbrelor transpus într-un amestec de teatru, pantomimă și dans care ne aduce aminte că o glumă are nevoie de seriozitate, așa cum lumina are nevoie de întuneric. Preț bilet: 35, 45 sau 55 RON, în funcție de distanța față de scenă.

Vineri, 26 septembrie, aduce o nouă reprezentație teatrală cu iz autohton: Flori, fete, filme sau băieți de Mimi Brănescu. Un titlu care amintește de seri petrecute în fața blocului atașat unei radiografii a relațiilor de dragoste. În regia lui Radu Popescu. Distribuția: Alex Secăreanu, Paul Ipate, Cristina Gavruș si Mihaela Alexandru. Preț bilet: 30 RON

Biletele pentru spectacolele din Sala ARCUB sunt disponibile începând cu 29 august pe www.myticket.ro, la sala ARCUB și în magazinele Diverta, Muzica și în Librăria Mihai Eminescu.

Piața Enescu:

Vineri, sâmbătă și duminică (26, 27, 28 septembrie) sunt zilele dedicate spectacolelor în aer liber. Fundalul sonor este asigurat de  Timpuri Noi, Fără Zahăr și Țapinarii. Lor li se alătură cei patru violonceliști de la Quattrocelli: Lukas Dreyer, Matthias Trück, Tim Ströble şi Hartwig Christ aduc în premieră în România o mostră din amestecul eclectic și plin de umor de jazz, muzică latino și creații originale care le-a adus succesul. Show-urile de umor sunt la fel de variate: de la duoul de comedie după rețeta clasică Men in Coats până la cel atipic om-balon gândit de Bruce Airhead, de la teatrul de improvizație al celor de la Improvisneyland la bunica sexy a Crinei Zvobodă.

Sala Palatului:

Sâmbătă, 27 septembrie, vine la București comicul american Carlos Mencia. Rutinele lui stand-up se caracterizează printr-un umor mușcător aplicat mai ales politicii. Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, în magazinele Diverta și Muzica, în Librăria Mihai Eminescu sau la casa de bilete a Sălii Palatului. Prețurile variază între 75 și 195 RON

   

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here