British Legends Night – Sala Palatului

0
684

British Legends Night este evenimentul ce va reuni patru dintre cele mai apreciate trupe britanice ale anilor ’70: Mungo Jerry, The Troggs, The Animals și The Yardbirds, într-o sărbătoare dedicată rock-ului clasic.

Trupele care vor urca pe scena Sălii Palatului în Noaptea Legendelor Britanice vor susține, pe rând, recitaluri de aproximativ 40 de minute, care vor încânta publicul cu piese celebre precum: Wild Thing, In The Summer Time, The House Of The Rising Sun sau Heart Full Of Soul.

Mungo Jerry a compus și a lansat în 1970 piesa In The Summer Time care s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la lansarea pe piață și este considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

The Troggs este trupa care a inspirat generații întregi de muzicieni, printre care Iggy Pop, The Ramones, R.E.M. și Jimi Hendrix, acesta din urmă realizând un cover după piesa Wild Thing pe care a numit-o  ’’imn național”.

The Animals s-a înființat în 1963 și face parte din fenomenul ’’British Invasion” , după cum a fost denumit în America. La un an de la debut, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Din componența trupei The Yardbirds au făcut parte trei dintre cei mai importanți chitariști ai tuturor timpurilor: Eric Clapton, Jeff Beck și Jimmy Page. După ce a înregistrat un album împreună cu trupa, Jimmy Page și-a înființat o nouă formație, pe care ulterior a numit-o Led Zeppelin.

British Legends Night va avea loc pe 16 aprilie 2014 la Sala Palatului. Bilete sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro, la prețuri de: 80 lei, 110 lei, 160 lei, 200 lei și 280 lei.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentLeVant – Glow (feat. Cristina and Theodel)
Următorul articolLansare album LeVant
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here