Bored to Death – transformat in film de lungmetraj

0
571

După ce fanii au contestat la finele anului 2011 şi în 2012 decizia HBO de anulare a serialului Bored to Death, producătorii HBO au o veste bună pentru ei: se va realiza un lungmetraj TV după seria devenită cult.  Mai mult de atât, filmul se află deja în producţie.

Rolurile principale vor reveni, firește, starurilor serialului Jason Schwartzman, Zach Galifianakis și Ted Danson.

Potrivit lui Ted Danson, în viitoarea producție, personajul lui Schwartzman devine polițist sau mai bine zis un polițist în trafic, care va avea un fel de ajutor-aducător-de-necazuri.

În ceea ce privește informațiile despre personajul său și cel al lui Zach Galifianakis, despre acestea se știe doar că se vor muta împreună și vor fi, mai mult ca singur, burlaci.

O dată aproximativă a lansării nu a fost deocamdată dată publicității. 

SHARE
Articolul precedentWe Are the Best!
Următorul articolFrances Ha – dansand in intuneric
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here