Bonobo DJ Set

  0
  794

  Bonobo (DJ set) se intoarce in Romania pe 3 februarie la Atelierul de Productie (Splaiul Unirii nr 160) cu muzica proaspata, senzuala, funny, groovy, soul, funky, dansanta.

  Cam tot de ce-ai avea pofta intr-o seara de muzica electronica. Setul face parte din turneul de promovare al celui mai recent produs muzical – Black Sands Remixed, in care o serie de muzicieni si producatori (printre care Lapalux, Banks, Cosmin TRG, Floating Points, ARP101, Machinedrum, Mark Pritchard) prezinta interpretarile lor asupra albumului lansat de Bonobo in 2010, Black Sands, apreciat ca fiind cel mai bun al artistului.

  DJ-ul britanic Simon Green lucreaza sub aliasul Bonobo si Barakas cu casele independente de discuri Ninja Tune si Tru Thoughts, fiind la Ninja Tune in buna companie a unor DJs ca The Herbaliser, Kid Koala, The Cinematic Orchestra, Coldcut, Amon Tobin, DJ Vadim.

  Intrarea costa 25 lei inainte de 00:00 si 40, dupa.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentShame – sex lipsit de erotism
  Următorul articolBonobo – Flutter
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here